Verkoop: 0316-243288
Service: 0316-524398
Onderdelen: 0316-243276
Sluiten
Verkoop: 0316-243288
Service: 0316-524398
Onderdelen: 0316-243276
Sluiten

Schadeherstel  

 

Was uw auto onlangs betrokken bij een ongeval? Wilt u krassen en/of deuken laten wegwerken? Kom langs met uw auto voor een schatting! Binnen een werkdag nadat u het formulier ingediend heeft, nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. Voor een afspraak op de dag zelf, verzoeken we u om rechtstreeks telefonisch contact op te nemen.


Schadeherstel

Onze Ford-professionals herstellen uw wagen volgens de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen, garanderen een maximale mobiliteit en zorgen, indien gewenst, voor professioneel advies bij de verzekeringscontacten.

Wist u dat Ford 4 jaar garantie geeft op iedere carrosserieherstelling die is uitgevoerd bij een Ford Erkend Schadeherstelbedrijf? Hierbij 5 goede redenen om uw Ford bij ons te laten herstellen:


Professioneel en ervaren advies

Wij helpen u graag wanneer u hulp nodig hebt onmiddellijk na een ongeval door bv. te zorgen voor een duidelijke schadebegroting of het verlenen van advies m.b.t. de afwikkeling van uw verzekeringsadministratie


Vervangend vervoer

Tijdens de herstellingsperiode van uw voertuig kunt u rekenen op vervangend vervoer, al dan niet gratis, afhankelijk van de afspraken.


Ford-ondersteuning

Ford is steeds aanwezig en houdt een oogje in het zeil. Het 'Ford Erkend Schadeherstelbedrijf'-netwerk is het resultaat van een akkoord tussen een aantal verzekeringsmaatschappijen, Ford en zijn dealers. Garanties Herstellingen uitgevoerd bij een Ford Erkend Schadeherstelbedrijf genieten een zeer goede reputatie. Naast het feit dat de originele Ford-onderdelen gedekt zijn voor 1 keer een jaar, blijft u genieten van de nog resterende jaren garantie tegen doorroesten van binnenuit. (6, 8 of 12 jaar).

Autogegevens


Contactgegevens


Verzekeringsinformatie


Info aanvraag diensten


Overig


Schadeafdeling

 

 Arjen Reumer

Schadespecialist

John Schut

Schadespecialist

 


ONTDEK DE ANDERE FORD SERVICES