Verkoop: 0316-243288
Service: 0316-524398
Onderdelen: 0316-243276
Sluiten
Verkoop: 0316-243288
Service: 0316-524398
Onderdelen: 0316-243276
Sluiten

Ford Puma


NIEUWE FORD PUMA

 

Leverbaar vanaf € 27.405Wil jij alles uit het leven halen? Dat dachten we al. Daarom hebben wij de PUMA helemaal voor jou ontworpen. Met een gedurfde SUV-uitstraling en een geavanceerde hybride aandrijving. Om stil van te worden! Maak een proefrit.
ford-pumavanbovenford-pumadashboard1ford-pumavoorkantford-pumabekleding
ford-pumaachterlichtford-fiestanavigatieford-pumawielford-pumatelefoonTechniek die klaar staat om je te beschermen


Jouw veiligheid staat voorop. Daarom zit de Ford Puma vol slimme technologieën om jou, jouw familie en andere weggebruikers te beschermen. Van waarschuwingen over mogelijke botsingsgevaren tot systemen die je helpen grip en stabiliteit te behouden.

 

.

 

 


Een stap vooruit


Rij schoner met de hybride elektrische Ford Puma. Je kunt kiezen uit geavanceerde EcoBoost Hybrid benzine- motoren. Die leveren uitstekende prestaties, hebben een indrukwekkend zuinig brandstofverbruik en stoten aanzienlijk minder CO2 uit dan conventionele, niet-hybride motoren.

.

 

 

 

 

De perfecte balans 

 

 

Ga zitten en geniet. Elk element is ontworpen om je rit zo moeiteloos en aangenaam mogelijk te laten verlopen. Zo zit je in een stoel met lendensteun en massagefunctie voor extra comfort . Terwijl de stijlvolle vormgeving en verfijnde leren bekleding het interieur extra aangenaam maken. Je hebt alles onder controle dankzij tal van innovatieve technologieën die je eenvoudig via het 12,3 inch digitale instrumentendisplay bedient. Van het geavanceerde 8 inch touchscreen tot een scala aan slimme functies via je SYNC 3 infotainment-systeem en de FordPass Connect ingebouwde modem.

 

.

.

Slim benutte ruimte


Je wilt alle ruimte, ook in je auto. Die heb je volop in de prachtig vormgegeven Ford Puma. Een middagje golfen, een weekend kamperen of een lange autoreis? De ruime achterbak, handige opbergruimtes en vele slimme details, maken het de veelzijdige auto voor alles wat je wilt doen.

 

 

 

 

 

 Uitvoeringen

 

Titanium

Titanium X

ST-Line

ST-Line X

Vignale

Contactgegevens


Bedrijfsinformatie