Verkoop: 0316-243288
Service: 0316-524398
Onderdelen: 0316-243276
Sluiten
Verkoop: 0316-243288
Service: 0316-524398
Onderdelen: 0316-243276
Sluiten

Ford Explorer

 

 

 

De nieuwe Ford Explorer is zorgvuldig ontworpen voor vermogen, comfort en efficiëntie. Aan elk detail is aandacht besteed om een gevoel van luxe te garanderen, of je nu de stad inrijdt of uitdagender terrein voor de wielen krijgt. En een geavanceerde plug-in hybride technologie helpt je om efficiënter dan ooit de wereld te verkennen.

 

 


NIEUWE FORD EXPLORER PLUG-IN HYBRID

 


VERKRIJGBAAR BEGIN 2020


ST-Line 3.0 V6 EcoBoost PHEV 10-traps automaat  457 PK prijs vanaf € 78.840 


ford-explorer_stlineneusford-explorernavigatieford-explorerstlineautomaatford-explorer_stlinetelefoonoplader
ford-explorer_stlinebogeluidssysteemford-explorer_stlinelichtmetalenvelgford-explorerstlinekofferbakford-explorerstlinelogohybrid4wd


De nieuwe Ford Explorer is met zorg ontworpen voor de ultieme rijervaring in een SUV. Opvallend, stoer ontwerp. Krachtige offroad capaciteiten. Geavanceerde rijhulptechnologieën. En een geavanceerde plug-in hybride aandrijflijn die een perfecte combinatie van vermogen en efficiëntie levert.
Motor en Transmissie


Deze hybride uitvoering behoort tot de krachtpatsers op de Nederlandse wegen. De 267 kW (363 pk) sterke 3.0 liter EcoBoost V6-benzinemotor wordt ondersteund door een 75 kW (102 pk) sterke elektromotor. De elektromotor beschikt over een lithium-ion-accupakket met een capaciteit van 13,6 kWh. Hiermee rijdt deze zeer krachtige SUV een afstand tot wel 40 kilometer volledig elektrisch. Onderweg wordt het accupakket automatisch opgeladen doordat het systeem de energie die normaliter tijdens het remmen verloren gaat, terugwint en als elektriciteit opslaat in de accu’s. Gemiddeld verbruikt de Ford Explorer Plug-In Hybrid dankzij de samenwerkende motoren slechts 2.9 l/100 en heeft hij een CO2-uitstoot van 66 g/km.De Explorer heeft een topsnelheid van 230 km/u en accelereert in 6.0 sec naar de 100 km/u.


Interieur

 

Met een lengte van meer dan vijf meter, een breedte van twee meter en een hoogte van bijna twee meter is de Ford Explorer Plug-In Hybrid een autoriteit op de weg. Niet gek dat er plaats is voor maar liefst zeven personen, waarbij de meeste zitplaatsen voorzien zijn van meer dan een meter beenruimte. Dankzij de standaard Easy Fold stoelen klapt u de tweede en derde zitrij gemakkelijk in om zo een volledig vlakke laadvloer te realiseren met een bagageruimte met een inhoud tot 2.274 liter!

 

 

 

 


Krachtpatser


Dankzij de hybride aandrijflijn en de mogelijkheid om het maximale vermogen van beide krachtbronnen samen te benutten, kan deze krachtpatser de Ford Explorer Plug-1n Hybrid een geremde aanhanger van maar liefst 2.500 kg trekken. Het Blind Spot Information System waarschuwt daarbij voor voertuigen in de dode hoek (werkt met een aanhanger tot wel tien meter). 


Dilemma’s kunnen ook leuk zijn...

 

Een kleur selecteren is makkelijk. Maar welke kies je?


fordexplorericonicsilverLucid Redfordexplorermagneticvehicle
fordexploreroxfordwhitefordexploreragateblackfordexplorerchromebluefordexplorerstarwhite

.

.

Ford Explorer Plug-In Hybrid is leverbaar vanaf het voorjaar van 2020. Meer weten over deze Plug-In Hybrid uitvoering? Vul het onderstaande ‘Houd mij op de hoogte’ formulier in!


Houd mij op de hoogte

Contactgegevens


Bedrijfsinformatie