Verkoop: 0316-243288
Service: 0316-524398
Onderdelen: 0316-243276
Sluiten
Verkoop: 0316-243288
Service: 0316-524398
Onderdelen: 0316-243276
Sluiten

CORONA VIRUS

 

 

Bij Auto Martens Zevenaar vertrouwt u op ons dat uw veiligheid en uw mobiliteit wordt gegarandeerd. Nu de wereld te maken heeft met een ongekende uitbraak van COVID-19 (coronavirus), realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij uw vertrouwde dienstverlener zijn.

 

In deze onzekere tijden begrijp ik volledig dat u misschien aarzelt om een onderhoudsbeurt te plannen of een bezoek te brengen aan onze werkplaats of showroom. Ik kan u verzekeren dat Auto Martens alle nodige voorzorgsmaatregelen heeft genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen. Graag wil ik u persoonlijk uitleggen welke stappen wij nemen om in ons bedrijf aan de hoogste normen voor hygiëne te voldoen.

 

Fysiek bezoek


We zijn geopend en fysiek bezoek is mogelijk. We hebben onze processen zoveel mogelijk aangepast aan een contactloze manier van werken. We vragen om uw begrip en flexibiliteit. Onze dienstverlening is daarmee mogelijk anders dan u van ons gewend bent.

We lichten de werkzaamheden graag toe echter doen dat op 1,5 meter afstand. We zullen de sleutels niet meer overhandigen maar voor u klaar leggen in een envelop. Onze monteurs werken met handschoenen, stuur en stoelhoezen. We desinfecteren meerdere keren per dag gemeenschappelijke ruimtes, zoals de wachtruimte, koffieapparaat, deurklinken en toiletten.

 

Vervangend vervoer

We desinfecteren onze volledige vloot leenauto’s en demo’s voor- en achteraf. Hieronder vallen het stuurwiel, de handgrepen, sleutel en gespen van de veiligheidsgordel enz.,

 

Uw auto in de werkplaats

Onze medewerkers doen er alles aan om de auto van binnen schoon te houden. We desinfecteren uw auto voor- en achteraf. Hieronder vallen uw stuurwiel, handgrepen sleutel en gespen van de veiligheidsgordel enz., 

 

Strikte hygiëneregels

Mocht een medewerker symptomen van het coronavirus vertonen, dan treedt een strikt protocol in werking om verspreiding van het virus te voorkomen. 

Onze sterke focus op hygiëne geldt voor onze hele organisatie. 

We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en baseren onze beslissingen consequent alleen op feiten.

 

In 60 jaar-geschiedenis hebben we voor veel uitdagingen gestaan. Door u, onze klant, centraal te stellen in onze activiteiten, zijn we daar altijd sterker uitgekomen. Met die inzet in gedachten, ben ik ervan overtuigd dat we ook deze uitdagingen zullen overwinnen. 

 

Hartelijk dank voor uw keuze voor Auto Martens Zevenaar. 

 

Met vriendelijke groet,

 

Martin Steverink

Directeur