Verkoop: 0316-243288
Service: 0316-524398
Onderdelen: 0316-243276
Sluiten
Verkoop: 0316-243288
Service: 0316-524398
Onderdelen: 0316-243276
Sluiten

Transport


Wat u ook moet vervoeren, we hebben genoeg te bieden om dit makkelijker en veiliger voor u te maken. Dakdragers zijn van essentieel belang.


De voordelen van de dakdragers van Ford zijn:

  • Ze zijn ontworpen om te passen bij de styling en vorm van het voertuig
  • Ze zijn ontwikkeld om precies te passen op het dak dan wel op de dakrails
  • Ze zijn zodanig ontwikkeld dat andere draagsystemen (als ski- of fietsendragers) eenvoudig en veilig te monteren zijn

 

Trekhaken

Caravan of aanhanger trekken? Of u gaat een weekendje weg en de fiest gaat mee? Met een trekhaak vergroot u de transportmogelijkheden van uw Ford! Kijk in de accessoireprijslijst wat een trekhaak voor uw Ford kost!

 

 

 

 

Wegklapbare Trekhaak 

Innovatieve wegklapbare trekhaken zijn er altijd om een aanhangwagen te trekken of om fietsen te vervoeren, maar kunnen uit het zicht worden opgeborgen om de styling niet te beïnvloeden en om ongehinderd toegang tot de bagageruimte te houden.

 

  

 

 

Vaste trekhaak 

Vaste trekhaken vormen een veilige koppeling voor de aanhangwagen en passen volledig in het elektrisch systeem van uw Ford. Ze zijn er altijd als u ze nodig heeft.

 

 

 

 

Daktransport

Vergroot de vervoersmogelijkheden van uw Ford. Of u nu een fiets, dakkoffer of een kajak wilt vervoeren, wij hebben de juiste transport accessoire voor u!

 

 

 

 

Dakkoffers

Vergroot eenvoudig de ladingcapaciteit van uw Ford. Ons aanbod dakboxen van hoge kwaliteit is ontworpen voor het veilig opbergen en vervoeren van een ruime variëteit aan ladingen.

 

 

 

 

 

Fietsdrager voor dak

De Thule®* FreeRide 532. Dé Fietsdrager voor op het dak. Neem uw fiets overal mee naar toe met deze universele, eenvoudig te monteren dakdrager. (geschikt voor fietsframes tot 70 mm)


 

 

 

 
 
 
 


ONTDEK DE ANDERE FORD SERVICES