Verkoop: 0316-243288
Service: 0316-524398
Onderdelen: 0316-243276
Sluiten
Verkoop: 0316-243288
Service: 0316-524398
Onderdelen: 0316-243276
Sluiten

Accessoires styling

 

Lichtmetalen Velgen

 

De orginele Lichtmetalen wielen geven uw Ford een unieke en persoonlijke look. De velgen zijn ontworpen om het ontwerp van uw auto onder elke hoek te verbeteren. Download hier de Ford wielset zomerbanden brochure. Een uitgebreid aanbod van orginele Ford lichtmetalen velgen in combinatie met kwaliteitsbanden. Een selectie van de Ford originele lichtmetalen velgen zijn ook te verkrijgen in combinatie met winterbanden. Download hier de Ford wielset winterbanden brochure.

 

  

 

Banden


Wanneer kan ik het beste mijn winterbanden laten monteren?

Zodra de temperatuur onder de 7˚C komt presteren winterbanden beter dan zomerbanden. Daarom worden de meeste winterbanden rond oktober/november gewisseld. Uw zomerbanden kunnen bij ons gedurende de winter in opslag. Rond maart/april, als de winterperiode afgelopen is, staan we klaar om uw zomerbanden te monteren. Uw winterbanden kunnen dan bij ons in opslag. Langer doorrijden op uw winterbanden bij hogere temperaturen zorgt voor snellere slijtage en wordt daarom afgeraden.

 

In welke landen zijn winterbanden verplicht?

Winterbanden zijn, ook in de Benelux, geen overbodige luxe. In een aantal landen in de Europese Unie is het verplicht om met winterbanden te rijden. Het niet gebruiken van winterbanden kan een reden zijn voor een boete, strafrechtelijke vervolging en medeaansprakeljkheid bij ongevallen. Hieronder volgt een overzicht wanneer en onder welke omstandigheden winterbanden verplicht zijn. Bereidt uw reis altijd goed voor en zorg dat u goed uitgerust op weg gaat. Voor wintersporters is het naast winterbanden bijvoorbeeld verplicht om sneeuwkettingen te monteren wanneer er sneeuw ligt op de pas naar uw eindbestemming.

 

Duitsland (verplicht bij winterse omstandigheden zoals sneeuw(modder), ijzel en gladheid)

Frankrijk (verplicht bij bord) Italië (verplicht bij bord)

Luxemburg (verplicht bij winterse omstandigheden zoals sneeuw(modder), ijzel en gladheid)

Noorwegen (verplicht van 1 november tot 1 mei)

Oostenrijk (verplicht van 1 november tot 15 april)

Tsjechië (verplicht bij bord van 1 november tot 1 mei)

Zweden (verplicht van 1 december tot 1 april) Zwitserland (verplicht bij bord)

 

Bandenhotel

Zodra de lente aanbreekt, laat u uw zomerbanden weer op de auto monteren. Tot die tijd kunt u de zomerbanden laten ‘logeren’ in ons Bandenhotel. Het Bandenhotel is een full service dienst; inclusief opslag, transport en verzekering. Veilig, comfortabel en zorgeloos. Wij kunnen u dit verzorgen voor slechts € 75 (de wissel en een half jaar opslag).

 


ONTDEK DE ANDERE FORD SERVICES